Керамички рефлектор SY-MN018

Краток опис:


Детали за производот

Ознаки на производи

Карактеристики на производот:

  1. Висок квалитет
  2. Подобра дисипација на топлина.
  3. Висок лумен флукс

Идеален за станбени и комерцијални средини, како што се декорација на излози, уметнички дела, украсни предмети и растенија, кои може да се откачат без да се оштетат, SIYING Керамичкиот рефлектор има долг животен век и висок лумен флукс, заменувајќи ги блескаво и флуоресцентни светилки без губење на нивната карактеристичен ефект, многу повеќе економичност и издржливост.

Код SY-TC011 SY-TC012 SY-TC011B SY-TC012B SY-MN017 SY-MN018
моќност 7W/8W/9W 7W/8W 7W/8W 7W/8W 3W 3W
База Гу10 Гу10 GU5.3 GU5.3 GU5.3 Гу11
Модел Гу10 Гу10 Г-дин 16 Г-дин 16 Г-дин 11 Гу10
Лумен флукс 700lm/800lm/900lm 700lm/800lm 700lm/800lm 700lm/800lm 240 lm 240 lm
Еф 100lm/W 100lm/W 100lm/W 100lm/W 80lm/W 80lm/W
Ra > 80 > 80 > 80 > 80 > 80 > 80
Напон 100-240V/AC 100-240V/AC 100-240V/ACAC/DC 12V 100-240V/ACAC/DC 12V 100-240V/ACAC/DC 12V 100-240V/AC
Животниот век 25000 часа 25000 часа 25000 часа 25000 часа 25000 часа 25000 часа
фреквенција 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz
Сноп 120° 36°/60°/110° 120° 36°/60°/110° 36° 36°
Време на вклучување/исклучување ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000
Големина на производот 50х56мм 50х55мм 50х50мм 50х49мм 35х35мм 35х50мм

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи