Препорачај производи

LED паметна светилка за низа за WiFi

LED паметна светилка за низа за WiFi

Модел: LED жичени светла за украсување Напон (v) Влез: AC100-240V Излез: DC12V сијалица вати 2w/сијалица Материјал за кабел ПВЦ кабел SJTW 5×18AWG сијалица Кол 5m-5pcs /10m-10pcs /15m-15ngths ) 5m /10m /15m или Прилагодено

WiFi паметна LED светилка за менување бои 10W

WiFi паметна LED светилка за менување бои 10W

За оваа ставка • Контрола на глас - работи со Alexa Echo и Google Assistant, ви овозможува да ја контролирате оваа паметна светлина без раце со едноставни гласовни команди.• Промена на RGB боја: повеќебојни и топло бело - можете да ги креирате вашите омилени светлосни ефекти со 16 милиони избор на бои.• Затемнување на осветленоста: со опсегот на затемнување од 1% до 100%, можете да ја поставите вистинската осветленост за секое расположение или активност.

IP65 WiFi паметна LED ѕидна светилка 10W

IP65 WiFi паметна LED ѕидна светилка 10W

За оваа ставка • Контрола на глас - работи со Alexa Echo и Google Assistant, ви овозможува да ја контролирате оваа паметна светлина без раце со едноставни гласовни команди.• Промена на RGB боја: повеќебојни и топло бело - можете да ги креирате вашите омилени светлосни ефекти со 16 милиони избор на бои.• Затемнување на осветленоста: со опсегот на затемнување од 1% до 100%, можете да ја поставите вистинската осветленост за секое расположение или активност.

супер тенок рефлектор FL-020S

супер тенок рефлектор FL-020S

Карактеристики на производот : Супер тенок економичен рефлектор Радијатор од алуминиум со матрица + калено стакло Ултра високи перформанси, пазарна цена.SIYING рефлекторот обезбедува одличен квалитет за надворешно осветлување.Има алуминиумско куќиште, леќа од калено стакло.Индициран за: надворешно осветлување, општо јавно осветлување, спортско осветлување, градини, фасади, споменици и вијадукти.Шифра FL-010 FL-020 FL-030 FL-050 FL-100 FL-150 FL-200 FL-300 FL-010S FL-020S FL-030S FL-050S моќност 10W ...

Рефлекторот SY8001 SY-8001S

Рефлекторот SY8001 SY-8001S

Карактеристики на производот : Професионален рефлектори Алуминиумски радијатор со матрица + калено стакло Долг животен век.Гаранцијата може да биде 2 години.SIYING рефлекторот обезбедува одличен квалитет за надворешно осветлување.Има алуминиумско куќиште, леќа од калено стакло.Индициран за: надворешно осветлување, општо јавно осветлување, спортско осветлување, градини, фасади, споменици и вијадукти.Код SY-8001 SY-8001 SY-8001 SY-8001 SY-8001S SY-8001S SY-8001S SY-8001S моќност 10W 20W 30W 50W 10W 20W 30W c...

рефлектори со 5 години гаранција SY-FL001

рефлектори со 5 години гаранција SY-FL001

Карактеристики на производот : Професионален рефлектори Алуминиумски радијатор со матрица + калено стакло Долг животен век.Гаранцијата може да биде 5 години.SIYING рефлекторот обезбедува одличен квалитет за надворешно осветлување.Има куќиште од алуминиум, леќи од калено стакло и штипки за брзо заклучување на предната леќа.Индициран за: надворешно осветлување, општо јавно осветлување, спортско осветлување, градини, фасади, споменици и вијадукти.Код SY-FL001 SY-FL002 SY-FL003 SY-FL004 SY-FLS001 SY-FLS002 SY-FLS003 SY-FLS0...

ES111 и AR111 SY-AR012

ES111 и AR111 SY-AR012

Карактеристики на производот : Класична форма Пластично куќиште и алуминиум во внатрешноста на COB и SMD има извор на светлина.SIYING AR111 обезбедува до 80% заштеда на енергија во однос на традиционалните AR111 светилки и е идеален за создавање светлосни ефекти со концентрирани светилки.Овозможува итна замена без потреба од модификација или замена на постоечката светилка.Заменете ги вашите обични светилки AR111 со SIYING AR111 код SY-AR011 SY-AR012 SY-AR013 SY-AR014 вати 12W/15W 12W/15W 12...

свеќа SY-S023

свеќа SY-S023

Карактеристики на производот: Традиционален дизајн.Пластично тело и алуминиум внатре.ЕКО верзија.Идеални за станбени и комерцијални средини, SIYING ECO сијалицата ги заменува блескавите и флуоресцентните светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу поголема економичност и издржливост.SY-S016 SY-S016 SY-S017 SY-S018 SY-S019 SY-S020 SY-S021 SY-S023 моќност 3W 4W 5W 6W 7W 8W 9W Основна E27/B22/E221E/E22E/B22E/E22E/E27E B22/E14 E27/B22/E14 E27/B22/E14 E27/B22/E14 Модел C37 C37 C37 C37 C...

Нови Продукти

 • R облик SY-R013

  R облик SY-R013

  Карактеристики на производот : Идеална за станбени и комерцијални средини, SIYING LED RLED сијалицата има долг животен век и висок лумен флукс, ги заменува блескавите и флуоресцентните светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу повеќе економичност и издржливост.Code SY-R011 SY-R012 SY-R013 SY-R014 SY-R015 SY-R016 wattage 6W 8W 10W 12W 15W 158W Base E14 E14 E27 E27 E27 E27 Model R39 R50 R63 R63 R80 R90 Lumen flux 540lm 720lm 850lm 1050lm 1250lm 1520lm Eff 90lm /Ш 90лм/Ш 85лм/Ш 85лм/...

 • LED светилка за глобус SY-G036A

  LED светилка за глобус SY-G036A

  Карактеристики на производот: Облик на глобус, популарен дизајн.Пластично куќиште и алуминиум внатре.. Идеални за станбени и комерцијални средини, SIYING глобус сијалицата ги заменува блескавите и флуоресцентните светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу повеќе економичност и издржливост.Код SY-G021 SY-G022 SY-G023 SY-G024 SY-G026 SY-G027 SY-G028 SY-G036A моќност 5W 6W 7W 12W 15W 18W 24W 24W База E27B22E/E22E/E22E/E22E E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/B22/E26...

 • LED светилка за глобус SY-G024

  LED светилка за глобус SY-G024

  Карактеристики на производот: Облик на глобус, популарен дизајн.Пластично куќиште и алуминиум внатре.. Идеални за станбени и комерцијални средини, SIYING глобус сијалицата ги заменува блескавите и флуоресцентните светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу повеќе економичност и издржливост.Код SY-G021 SY-G022 SY-G023 SY-G024 SY-G026 SY-G027 SY-G028 SY-G036A моќност 5W 6W 7W 12W 15W 18W 24W 24W База E27B22E/E22E/E22E/E22E E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/B22/E26...

 • Стандардна LED сијалица SY-A018A

  Стандардна LED сијалица SY-A018A

  Карактеристики на производот: Традиционален дизајн.Пластично тело и алуминиум внатре.ЕКО верзија.Идеални за станбени и комерцијални средини, SIYING ECO сијалицата ги заменува блескавите и флуоресцентните светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу поголема економичност и издржливост.Шифра SY-A012A SY-A013A SY-A014A SY-A015A SY-A016A SY-A017A SY-A018A SY-A019A моќност 5W 7W 9W 11W 14W 16W 17W 14W 16W 17W2E26E22E/E22E/E26B2E E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/B22/E26 E27/...

 • професионална LED сијалица SY-A062

  професионална LED сијалица SY-A062

  1.Висок квалитет 2.Лаење алуминиум внатре, подобра дисипација на топлина од верзијата ЕКО.3. Висок лумен флукс Идеална за станбени и комерцијални средини, професионалната сијалица SIYING има долг животен век и висок лумен флукс, заменувајќи ги блескавите и флуоресцентните светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу повеќе економичност и издржливост.Код SY-A060 SY-A061 SY-A062 SY-A060B SY-A061B SY-A062B моќност 17W 19W 24W 17W 19W 24W Основа E27/B22/E26 E27/B22E/E27/E27/B22E/E22E ...

 • Керамички G60 SY-G033

  Керамички G60 SY-G033

  Карактеристики на производот: Висока моќност и висок лумен.Подобра дисипација на топлина.Идеален за станбени и комерцијални средини Шифра SY-G031 SY-G032 SY-G033 SY-G036 wattage 8W 10W 12W 35W Base E27 E27 E27 E27 Model G50 G55 G60 G125 Lumen flux 1205Wml 1206000 100lm/W Ra >80 >80 >80 >80 Напон 100-240V/AC 100-240V/AC 100-240V/AC 100-240V/AC Животен век 25000 часа 25000 часа 25000 часа 650z/250 ...

 • Керамичка сијалица со целосен агол SY-CF003

  Керамичка сијалица со целосен агол SY-CF003

  Карактеристики на производот : Висок квалитет Подобра дисипација на топлина.Висок лумен флукс Идеален за станбени и комерцијални средини, SIYING керамичкото светло со целосен агол на зрак има долг животен век и агол на осветлување од 360°, заменувајќи ги блескавите и флуоресцентните светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу поголема економичност и издржливост.Шифра SY-CF001 SY-CF002 SY-CF003 SY-CF004 моќност 8W 3W 3W 3W База E27 E27 E14 E14 Модел A60 G45 G45 свеќа Лумен флукс 800lm 240lm 240lm ...

 • Керамички мини глобус SY-C011B

  Керамички мини глобус SY-C011B

  Карактеристики на производот : Висок квалитет Подобра дисипација на топлина.Висок лумен флукс Идеален за станбени и комерцијални средини, керамичката сијалица SIYING има долг животен век и висок лумен флукс, заменувајќи ги блескаво и флуоресцентни светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу повеќе економичност и издржливост.Код SY-C011A SY-C011B моќност 7W/8W/9W 7W/8W/9W Основа E14 E27 Модел G45 G45 Луменски флукс 700lm/800lm/900lm 700lm/800lm/900lm >8W01m/900lm Eff. ..

ВЕСТИ