Drita e vëmendjes qeramike SY-MN018

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Karakteristikat e produktit:

  1. Cilesi e larte
  2. Shpërndarje më e mirë e nxehtësisë.
  3. Fluks i lartë i lumenit

Ideale për ambiente banimi dhe komerciale, të tilla si dekorimi i vitrinave, veprat e artit, objektet dekorative dhe bimët, të cilat mund të shkëputen pa u dëmtuar, SIYING Ceramic ka jetëgjatësi të gjatë dhe fluks të lartë lumen, duke zëvendësuar llambat inkandeshente dhe fluoreshente pa humbur efekt karakteristik, shumë më tepër ekonomi dhe qëndrueshmëri.

Kodi SY-TC011 SY-TC012 SY-TC011B SY-TC012B SY-MN017 SY-MN018
fuqi 7W/8W/9W 7W/8W 7W/8W 7W/8W 3W 3W
Baza Gu10 Gu10 GU5.3 GU5.3 GU5.3 Gu11
Model Gu10 Gu10 Z.16 Z.16 Z.11 Gu10
Fluksi i lumenit 700lm/800lm/900lm 700lm/800lm 700lm/800lm 700lm/800lm 240lm 240lm
Eff 100lm/W 100lm/W 100lm/W 100lm/W 80lm/W 80lm/W
Ra >80 >80 >80 >80 >80 >80
Tensioni 100-240 V/AC 100-240 V/AC 100-240 V/ACAC/DC 12V 100-240 V/ACAC/DC 12V 100-240 V/ACAC/DC 12V 100-240 V/AC
Jetëgjatësia 25000 orë 25000 orë 25000 orë 25000 orë 25000 orë 25000 orë
frekuenca 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz
Këndi i rrezes 120° 36°/60°/110° 120° 36°/60°/110° 36° 36°
Kohët e ndezjes/fikjes ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000
Madhësia e produktit 50x56 mm 50x55 mm 50 x 50 mm 50x49 mm 35 x 35 mm 35 x 50 mm

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme