Rreth nesh

  • _S7A7242
  • _S7A7243
  • _S7A7244
  • _S7A7268

SIYINGLED

Ningbo Siying Optoelectronic Lighting Science & Technology Co, Ltd tani është një prodhues i llojeve të ndryshme të dritave LED, kemi për qëllim të ofrojë produktin më profesional dhe shërbimin më të mirë për klientët tanë. Këtu është historia e zhvillimit prej nesh. Në vitin e 2003, Siying dha në fushën e industrisë LED, kemi filluar të prodhojnë SMD / kalli / HP / DIP udhëhequr burim drite & Shoferët LED në këtë vit. Përmes 2 vjet pune të vështirë dhe të zhvillimit, ne kemi marrë mbështetje të madhe nga konsumatorët tanë dhe hedhur një themel të fortë për prodhimin tonë llambë LED në vitet e ardhshme.

hetim

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
Hetim Për çmimore