Babagan awake dhewe

  • _S7A7242
  • _S7A7243
  • _S7A7244
  • _S7A7268

SIYINGLED

Ningbo Siying optoelectronic Lighting Science & Technology Co., Ltd. saiki iku sawijining perusahaan profesional saka macem-macem jinis LED, kita Yahoo kanggo nyedhiyani produk paling profesional & layanan paling apik kanggo kita pelanggan. Punika sajarah perkembangan kita. Ing taun 2003, Siying mandegaken menyang lapangan industri LED, kita wiwit gawé SMD / cob / HP / DIP mimpin sumber cahya & pembalap LED ing taun iki. Liwat 2 taun 'hard digunakake kantor, kita wis tak support gedhe saka kita pelanggan lan glethakaken dhasaran kanggo Manufaktur bohlam LED kita ing sabanjure sawetara taun.

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist