Tentang Kami

  • _S7A7242
  • _S7A7243
  • _S7A7244
  • _S7A7268

SIYINGLED

Ningbo Siying Optoelectronic cahaya Élmu & Téhnologi Co., Ltd. kiwari mangrupakeun produsén profésional tina rupa-rupa lampu LED kami Tujuan nyadiakeun produk paling profésional & jasa pangalusna pikeun konsumén urang. Di handap ieu sajarah ngembangkeun kami. Dina taun 2003, Siying stepped kana widang industri LED, urang mimitian ngahasilkeun SMD / COB / HP / dip dipingpin sumber lampu & drivers LED dina taun ieu. Ngaliwatan 2 taun 'tina teuas kerja & ngembangkeun, kami geus meunang rojongan hébat ti konsumén urang jeung eta diteundeun hiji yayasan padet pikeun manufaktur bohlam LED kami dina sababaraha taun ka hareup.

panalungtikan

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist