R облик SY-R014

Краток опис:


Детали за производот

Ознаки на производи

Карактеристики на производот:

Идеална за станбени и комерцијални средини, SIYING LED RLED сијалицата има долг животен век и висок лумен флукс, заменувајќи ги блескаво и флуоресцентни светилки без губење на нивниот карактеристичен ефект, многу поголема економичност и издржливост.

Код SY-R011 SY-R012 SY-R013 SY-R014 SY-R015 SY-R016
моќност 6W 8W 10 W 12 W 15 W 158 W
База Е14 Е14 Е27 Е27 Е27 Е27
Модел R39 R50 R63 R63 R80 R90
Лумен флукс 540 lm 720 lm 850 lm 1050 lm 1250lm 1520lm
Еф 90lm/W 90lm/W 85lm/W 85lm/W 85lm/W 85lm/W
Ra > 80 > 80 > 80 > 80 > 80 > 80
Напон 100-240V/AC 100-240V/AC 100-240V/AC 100-240V/AC 100-240V/AC 100-240V/AC
Животниот век 15000 часа 15000 часа 15000 часа 15000 часа 15000 часа 15000 часа
фреквенција 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz 50/60 Hz
Сноп 120° 120° 120° 120° 120° 120°
Време на вклучување/исклучување ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000 ≥15000
Големина на производот 39x67mm 50х85мм 63х101мм 63х101мм 80х113мм 90х139мм

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи