Tentang Kami

Ningbo Siying Optoelectronic cahaya Élmu & Téhnologi Co., Ltd. kiwari mangrupakeun produsén profésional tina rupa-rupa lampu LED kami Tujuan nyadiakeun produk paling profésional & jasa pangalusna pikeun konsumén urang. Di handap ieu sajarah ngembangkeun kami. Dina taun 2003, Siying stepped kana widang industri LED, urang mimitian ngahasilkeun SMD / COB / HP / dip dipingpin sumber lampu & drivers LED di year.Through ieu 2 taun 'tina teuas kerja & ngembangkeun, kami geus meunang rojongan hébat ti nasabah kami & eta diteundeun hiji yayasan padet pikeun manufaktur bohlam kami LED dina sababaraha taun ka hareup.

Dina taun 2005, kalawan dasar sumber lampu LED na LED pangalaman supir pabrik, Siying mimiti mroduksi bulbs LED. Urang nyieun kamajuan hébat dina widang bulbs LED, sakumaha urang teu ukur nyaho ogé ngeunaan sakabeh LED bulbs, tapi ogé nyaho ogé ngeunaan LED & drivers. Kami geus katempo potensi gede pasar lampu LED nu masihan urang loba kapercayaan di enlarging wengkuan bisnis urang. Urang teu puas ku kaayaan ayeuna, urang hayang ngalakukeun hadé dina widang ieu.

Dina taun 2011, aya éta robah agung Siying. Urang digabungkeun bulbs, SMD dioda & LED pabrik supir LED babarengan. Naon deui, urang dilarapkeun pikeun lisénsi importing & exporting hasil, urang diékspor produk ku Sunan Gunung Djati saprak 2011. Tukang sanes sahenteuna, urang diwangun hiji bengkel standar modern & diropéa loba rupa equipments, kayaning lapisan intergrating, garis assembly otomatis, Pad mesin percetakan, mesin laser, mesin percetakan tinta-jet jsb Sanggeus éta, urang mimitian ngahasilkeun LED floodlight & LED lampu komérsial dina taun di handap.

Ayeuna Siying bulbs teu ukur ngahasilkeun LED, floodlights LED, lampu komérsial LED, LED sumber lampu & drivers, tapi ogé suplai solusi cahaya ka konsumén urang. Urang mawa kaluar CE ISO9001 System Management Quality & produk geus kaliwat, Rohs, GS, SAA, ErP & TUV jsb Aya kira 500 emplyees dina total & leuwih ti aréa 20000m². Kami geus meunang reputasi tinggi ti nasabah oversea urang ku maturan produk kualitas luhur, harga kalapa & severices pangalusna. Ngabagéakeun panalungtikan Anjeun & mangga buka.