Rreth Nesh

Ningbo Siying Optoelectronic Lighting Science & Technology Co., Ltd. tani është një prodhues profesional i llojeve të ndryshme të dritave LED, ne synojmë të ofrojmë produktet më profesionale dhe shërbimin më të mirë për klientët tanë.Këtu është historia e zhvillimit tonë.Në vitin 2003, Siying hyri në fushën e industrisë LED, ne filluam të prodhojmë burim drite SMD/COB/HP/DIP dhe drejtues LED në këtë vit. Nëpërmjet 2 viteve të punës dhe zhvillimit të palodhur, ne kemi marrë mbështetje të madhe nga klientët tanë dhe hodhi një themel të fortë për prodhimin e llambave LED në vitet e ardhshme.

Në vitin 2005, me bazën e burimit të dritës LED dhe përvojës së prodhimit të shoferit LED, Siying filloi të prodhojë llamba LED.Ne kemi bërë një përparim të madh në fushën e llambave LED, pasi jo vetëm që dimë mirë për të gjitha llambat LED, por gjithashtu dimë mirë për LED dhe drejtuesit.Ne kemi parë potencialin e madh të tregut të dritave LED, i cili na dha shumë besim në zgjerimin e fushës së biznesit tonë.Nuk jemi të kënaqur me situatën aktuale, kemi dashur të bëjmë më mirë në këtë fushë.

Në vitin 2011, pati një ndryshim të madh të Siying.Ne kombinuam llambat LED, diodën SMD dhe prodhimin e shoferit LED së bashku.Për më tepër, ne aplikuam për licencën e importit dhe eksportit me sukses, ne eksportuam produkte vetë që nga viti 2011. E fundit jo më pak e rëndësishmja, ne ndërtuam një punishte standarde moderne dhe përditësuam shumë lloje të pajisjeve, si sfera integruese, linjë automatike montimi, jastëk. makinë printimi, makinë lazer, makinë printimi ink-jet etj. Pas kësaj, ne filluam të prodhonim prozhektor LED dhe dritë komerciale LED në vitet në vijim.

Tani Siying jo vetëm që prodhon llamba LED, prozhektorë LED, drita komerciale LED, burim drite LED dhe drejtues, por gjithashtu ofron zgjidhje ndriçimi për klientët tanë.Ne zbatojmë Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë ISO9001 dhe produktet kanë kaluar CE, Rohs, GS, SAA, ErP & TUV etj. Ka rreth 500 punonjës në total dhe më shumë se 20000 m² sipërfaqe.Ne kemi fituar një reputacion të lartë nga klientët tanë të huaj duke ofruar produkte me cilësi të lartë, çmim konkurrues dhe shërbime më të mira.Mirëpritni kërkesën tuaj dhe vizitoni.