Babagan awake dhewe

Ningbo Siying optoelectronic Lighting Science & Technology Co., Ltd. saiki iku sawijining perusahaan profesional saka macem-macem jinis LED, kita Yahoo kanggo nyedhiyani produk paling profesional & layanan paling apik kanggo kita pelanggan. Punika sajarah perkembangan kita. Ing taun 2003, Siying mandegaken menyang lapangan industri LED, kita wiwit gawé SMD / cob / HP / DIP mimpin sumber cahya & pembalap LED ing year.Through iki 2 taun 'hard digunakake kantor, kita wis tak support gedhe saka kita pelanggan & iku glethakaken dhasaran kanggo Manufaktur bohlam kita LED ing sabanjure sawetara taun.

Ing taun 2005, karo basis saka sumber cahya LED lan LED pengalaman driver Pabrik, Siying wiwit gawé bolam lampu. We digawe proses gedhe ing lapangan bolam LED, kita ora mung ngerti uga bab kabèh LED bolam, nanging uga ngerti uga bab LED & pembalap. Aku wus padha ndeleng gedhe potensial saka pasar LED, kang marang kita akeh kapercayan ing enlarging orane katrangan bisnis kita. We are ora wareg karo kahanan saiki, kita wanted kanggo apa luwih apik ing lapangan iki.

Ing taun 2011, Ana owah-owahan gedhe saka Siying. We Gabungan bolam, SMD diode & LED Pabrik driver LED bebarengan. Apa liyane, kita Applied kanggo lisènsi ngimpor & ngekspor kasil, kita diekspor produk dening dhéwé wiwit 2011. Paling ora ing paling, kita mbangun bengkel standar modern & dianyari akeh jinis Alat, kayata bal intergrating, baris Déwan otomatis, pad mesin printing, mesin laser, mesin printing ink-jet etc. Sawisé iku, kita wiwit gawé LED cuaca lan panerangan & lampu komersial ing taun.

Saiki Siying bolam ora mung mrodhuksi LED, limpah LED, lampu komersial LED, LED sumber cahya & pembalap, nanging uga Penyetor solusi cahya kanggo kita pelanggan. We kaleksanane metu CE ISO9001 Quality Management System & produk wis liwati, RoHS, GS, saa, ERP & TUV etc. Ana 500 emplyees ing total & luwih saka wilayah 20000m². Kita menang reputasi dhuwur saka pelanggan oversea kita dening aturan produk kualitas, competitive price & severices paling. Welcome priksaan & riko.