SIYING ќе присуствува на изложбата во 2019 година:

2019 Полска осветлување фер

Место: Варшава, Полска

Бут бр .: Н3-C22

Датум: 13-15 -ти март, 2019

 

125-то  кантон саем

Место: Гуангжу, Кина

Бут бр .: PDC дизајн инкубатор 11-4

Датум: 15-19 -ти Април, 2019

 

2019 Гуангжу Меѓународниот осветлување изложба

Место: Гуангжу во Кина

Бут бр .: H4.2-C12

Датум: 9-12 -ти јуни, 2019


Време на мислењето: Март-19-2019